2015 m. liepos 21 d., antradienis

Keli koncertai 2015-ųjų vasaros pabaigai:

Rugpjūčio 15 d. Duburio saloje (Zarasai) "Masters of calm" festivalyje grosiu kartu su žmona Kristina bei Andriumi ir Greta Vyšniauskais. Geras pusvalandis postfolk į antrą koncerto dalį peraugantis į greito tempo, trankius ir pašėlusiai grėsmingus dambrelio ritmus!
http://www.mastersofcalm.lt/

Rugpjūčio 29 d. Vilniuje, Lietuvos dambrelininkų susitikimas-koncertas. Vingio parkas. Botanikos sodas. 15 val. Įėjimas - 2 Eur.

Rugsėjo 24 d. Kaune, Kauno valstybinis lėlių teatras, Laisvės al. 87A Tarptautiniame postfolk festivalyje "Suklegos 2015" pristatysiu naują projektą "AKIS". 
Viešas prisistatymas: "Žinomi dambrelininkai - Egidijus ir Kristina Daruliai bei Andrius ir Greta Vyšniauskai :) pristato naują muzikinį projektą "Akis". Tai tarsi vandens akis miškų gilumoje. Tarsi gili šulinio akis plokščioje pievoje... Arba tarsi siūlų nėrinių akis moters rankų sunertuose mezginiuose. Tai bučinys į muziką klausančiojo ausį. Kaip šilto kvėptelėjimo ir bučinio garsas - "Akis"... Visa muzika atliekama tik dambreliu ir vokalu, naudojant įrašų kilpas ir švelniai pritariant el. gitarai. Ramesnė, tylesnė, ne tokia kaip kadais, perkelta į kitą erdvę iš to lauko, kuriame girdėjote Egidijaus grojamą lietų ir bėgančių arklių dundesį... Dambrelio virtuozas Egidijus parodys visiškai naujas dambrelio muzikos erdves..."


Spalio 9 d. mano tapybos parodos "PULSAS" pristatymas Ukmergės kultūros centre (Kauno g. 8). Atidarymo metu ukmergiškiai turės progą ne tik pirmąkart pamatyti šio ciklo originalus, bet ir pasiklausyti gal kiek sutrumpintos festivalyje "Suklegos" atliktos muzikinės programos... Iki malonaus pasidalijimo kūrybos džiaugsmais!









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą